MotorGuru  |  NeposlušnéTlapky  |  VipShow  |  HobbyDeník  |  ČasProBydlení  |  ByznysDeník  |  Pravda24  |  ČasProŽeny  |  MyMuži  |  TechSvět

Nalezeno 17319 videí.
   Kerbalisti z NASA (PaulZyRP (8.12.2014)
+ x !  Známka: 3Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
YouTube Top Comment Guy (Deloix) - Známka: 1, váha: střední 100 miliárd snímkov za sekundu (Meno) - Známka: 2, váha: malá Proc jsou reky klikate? (Tearon) - Známka: 1, váha: velká Kerbalisti z NASA (PaulZy) - Známka: 3, váha: malá CH (truhlik_fredy) - Známka: 1, váha: střední warthunder (truhlik_fredy) - Známka: 1, váha: střední Ako sa "opravujú" jazdené pneu (Prozac) - Známka: 3, váha: malá


Komentáře (10) Komentovat Nezobrazovat

Kerbalisti z NASA (DadamRP (10.12.2014 12:53)
Tak ta armáda se sama nezaplatí, žejo. Nezrušili ty raketoplány ale i proto, že provoz nebyl až o tolik levnější než se původně předpokládalo? Jinak doufám že se dožijeme znovupoužitelného Falcona nebo Skylonu...

Kerbalisti z NASA (Kasuha) (10.12.2014 11:16)
Americani maji dobry duvod byt spokojeni protoze konecne zacinaji latat diru ktera vznikla ukoncenim provozu raketoplanu. Ze vubec nechali aby k tomu doslo to uz je jiny pribeh.

Kerbalisti z NASA (PaulZyRP (9.12.2014 15:58)
jj, SLS poletí až za čtyři roky a to jen v té nejmenší variantě, kterou staví od minulého měsíce: "In mid-November 2014, construction began on the first SLS using the new welding system at NASA's Michoud Assembly Facility, where major rocket parts will be assembled." "By November 2018 Send uncrewed Orion/MPCV on trip around the Moon." [odkaz]

Kerbalisti z NASA (DadamRP (9.12.2014 13:57)
Alois: Pokud vím, raketa je Delta IV, a ta se už nějaký čas používá. Byla to zkoukška Orionu, to je modul ve kterém budou sedět astronauti.

Kerbalisti z NASA (DadamRP (9.12.2014 13:56)
JD: Tak se na to podívejme takhle. Už jsi někdy vytvořil něco, co jsi pak někam nasadil? Někam, kdes k tomu nemohl při poruše prostě dojít a opravit to? Kde ti jakákoliv hovadina zruší celý výtvor? A ono se něco posere. Vsadím se, že i při tomhle letu jim aspoň něco uletělo mimo parametry, něco, kvůli čemu by cesta na Mars krachla. Proto potřebujou vychytat mouchy.

Kerbalisti z NASA (Alois MatzelsbergerRP (9.12.2014 13:45)
Takže vyvinout nový raketový motor dá opravdu práci a takový motor se musí nejdřív ozkoušet, protože přece nechceme přijít o další astronauty. Asi sis myslel, že nový motor se hned použije na cestu ke hvězdám, ale chyba lávky! Musí se nejdřív vyzkoušet. No a jak ho vyzkoušet lépe, než úkolem, který splnilo již mnoho raket před ním? Doufám, že teď už chápeš, že se opravdu jedná o důležitý pokrok u kterého z hlediska vědy nehraje roli, že se stal v Americe.

Kerbalisti z NASA (Alois MatzelsbergerRP (9.12.2014 13:41)
Jonatane delas na me dojem bystreho mladika, tak si dam tu praci a trochu te poucim. Alfou a omegou jakékoliv cesty do vesmíru je dopravní prostředek, jež tě tam donese, v dnešním světě raketa. Raketa je vlastně jen motor a hromada paliva pro něj. Asi jsi sám vytušil, že je to právě onen motor, jenž je stěžejní. Návrh a vychytání takového motoru je dnes neméně obtížné jako dřív. Ano máme k dispozici lepší materiály a určitou zkušenost, ale to není samospásné.

Kerbalisti z NASA (Arsin) (9.12.2014 1:07)
což je pořád víc než dva oblety kolem gauče 20 let po svém narozeni...

Kerbalisti z NASA (asdffdsa) (9.12.2014 0:46)
haters gonna hate :)

Kerbalisti z NASA (JonathanDavisRP (8.12.2014 23:23)
Nadšená medializace "úžasných amerických kosmických úspěchů" USA: Všechny světové agentury líčí skvělý úspěch nové americké rakety NASA, která - světe div se - bez posádky dvakrát obletěla zemi a její část přistála v tichém oceánu. Raketa je prý tak dobrá, že by v ní lidé mohli letět až na Mars. NASA dokonce zveřejnila trajektorii oběhu nové rakety kolem země. Jaký to úspěch! A jen sedmdesát let po prvním Sputníku! Co bude příště? Objev kola? Nakloněné roviny? Mlýnku na mák?