Nalezeno 17336 videí.
   Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (KošRP (22.7.2013)
+ x !  Známka: 2Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
blendoo (truhlik_fredy) - Známka: 3, váha: malá Old enough for kisses (Piccolo) - Známka: 2, váha: malá siggraph 2013 (isko) - Známka: 1, váha: obrovská Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (Koš) - Známka: 2, váha: střední Výběrové řízení na česko-romskou... (jeitas) - Známka: 5, váha: střední ArDrone + Leap Motion (failed de... (inmite) - Známka: 2, váha: malá skalní Češi (přes dívka) - Známka: 3, váha: střední


Komentáře (23) Komentovat Nezobrazovat

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (NajsilnejsieVeriaciRP (24.7.2013 8:48)
DC to tcohu prepalil, ale len aby zdoraznil pointu ;) Kto porusuje pravidla, musi pocitat s tym ze si to raz odserie... ak je na takych hajzlikov zakon kratky, treba ho sem tak tiez trochu ohnut. Ziadna lutost s parchantami. Kym takehoto vola z cesty odstrania zkonnou cestou, moze stihnut niekoho zabit. Napriklad tovju mamu... potom hovor o pravnom state.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (hoppoRP (24.7.2013 8:22)
v ČR môže MP pokutovať za prekročenie rýchlosti?

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (DCRP (24.7.2013 6:19)
Pokud vyžadovali dodržování zákonů a lidi na ně srali, chápu jejich frustraci a to, že přitlačili. Nic totiž nedonutí stálýho potížistu k nápravě tak rychle, jako pár vyraženejch zubů a naklepaný žebra. Nemm rád násilí, ale účel světí prostředky.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (bimmer) (24.7.2013 0:59)
DC: No konečně rozumný slovo, akorát bych nebyl tak prudkej, mně by stačilo městskou policii zrušit, popřípadě měšťáky pozavírat, ale pozabíjet je je taky možnost no.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (DCRP (23.7.2013 22:23)
A_C: Právní stát = pro lidi co dodržujou pravidla. Kdo je nedodržuje, má právo jen zemřít. Deal with it.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (Andrey_CasT) (23.7.2013 15:41)
Lidi, vy o jste fakt nikdy o necem co znamena pravni stat nikdy neslyseli? Nabehnout na kluka s bouchackou v ruce, kdyz neklade zadnej odpor??? to je nejakej for? MPLB si hrajou na serify a to do pravniho statu nepatri.... Taky za to byli pravomocne odsouzeni. Ja jen lituji, ze nesli natvrdo

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (NajsilnejsieVeriaciRP (23.7.2013 9:52)
je to zlozity problem, ale skusme ho trochu zjednodusit... chlapec robil co sa nema a podla vsetkeho casto. dostal trochu "za vyucenou". celkom v poriadku to nie je, ale akonahle niekto porusuje pravidla (ten chlapec), nemal by sa stazovat ze ich porusil aj niekto iny (policajti). trvale nasledky predpokladam nema, takze zranene bolo len jeho ego.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (Tjefuk) (23.7.2013 9:00)
Uvědomte si, prosím, že je to měšťák - tzn. odpad společnosti. Ti samozřejmě nikoho mlátit nemůžou, dyť jsou to už z principu blbci ( Podle mě by nikdo s mozkem k měšťákům nešel). Navíc v Bohdaneči to strážníci pěkně přeháněli s rozšiřováním a následným vynucováním svých "pravomocí". Já se ale nechci dožít chvíle, kdy na vás i to tupý hovado, co umí max rozdávat pokuty na auta, vyběhne s Vumlem. Kdyby to byl státní policista, který má na takový zákrok právo, bylo by to samozřejmě něco jiného.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (lOlOlRP (23.7.2013 7:40)
Tohle je neskutecny. Jede 200km/h a behem toho si prej hraje s telefonem, otec se neumi ani poradne vyjadrit a hraje si na dulezityho. A kdyz si policajt konecne vydobije nejakej respekt, tak ho sesadi. Tomu klukovi meli prohnat kulku kolenem a nechat ho u ty silnice. Tohle uz neni o zadnym pravnim state ani o policejni brutalite. Toho kluka meli zavrit a hotovo ...

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (DCRP (23.7.2013 6:11)
eksperd: Jsem pro totalitní stát opírající se o tajnou policii a další represivní složky. Takový sudety verze 2. Policie nemá žádnej respekt, jsou moc mírný zákony a takovýhle věci, to je jedna fraška za druhou a vůbec to důvěryhodnosti policie nepřidá. Proto se musí stát to, že policajt dostane pochvalu za to, jak se postaral o nebezpečnýho zločince, co svojí kurva rychlou jízdou ohrožoval poměrně velkej počet lidí, nemluvě o tom, že se ještě nevěnoval plně řízení. V tomhle byli komunisti fajn. Jinak ne.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (Víla SimonaRP (23.7.2013 2:44)
Mrkev: Tvůj tatík kecá a tvoje argumenty jsou jak noha.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (mrkevRP (23.7.2013 0:27)
*píšu rychle a vidím, že blbě: "který se s partou", "Tatík toho borce (ofc) byl v kraji velké zvíře..."

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (mrkevRP (23.7.2013 0:25)
@Lord Radiator Čoveče, co to meleš. Zrovna tatík měl na učňáku ve třídě borce, který se z partou ožral, zajeli do polska, kde ukradli dvě škodárny, které pak nabourali někde u Olomouce. Tatík, který byl v kraji velké zvíře, ho i tady z toho nakonec vysekal (i když ho to stálo mnohem víc úsilí a asi i financí, než ten bordel, co synátor dělal v ČR...).

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (eksperdRP (23.7.2013 0:24)
DC projevujes se jako cim dal vetsi guma. Rika ti neco pojem pravni stat? Pogugli trosku co jsou tyhle straznici z Bohdance zac.

Jak končí sláva MP Lázně Bohdaneč (vecernikRP (22.7.2013 22:29)
lord radiator - no to prave ne. Za komancu by prave jeho tatinek a dedecek "zaslouzily stranicky predseda" lehce zaridili aby se synatorovi nic nestalo. Tehdy byla protekce uplne stejna jak dnes, akorat tehdy to nebylo jen o penezich ale spis o vlivu ve strane.

další...