Nalezeno 17333 videí.
   Metafyzika války - Julius Evola (houbytchRP (14.8.2011)
+ x !  Známka: 5Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
RC helicopter cheating (imli) - Známka: 1, váha: velká T.N.T. (Behold3r) - Známka: 2, váha: velká Serfovani s katamaranem (fake) - Známka: 1, váha: malá Metafyzika války - Julius Evola (houbytch) - Známka: 5, váha: malá Dobre vali decka (Tearon) - Známka: 1, váha: velká Mamincin mazanek na tetovani (Tearon) - Známka: 1, váha: velká Dalsi A-Capella (ch4rli3) - Známka: 1, váha: velká


Komentáře (4) Komentovat Nezobrazovat

Metafyzika války - Julius Evola (NachtomRP (14.8.2011 11:10)
náboženská blbost... jak si někdo, kdo věří, že pohádky z Bible jsou reálné, může být tak jist, že je ostatním nadřazený ...pravda, teď sem si trochu odporoval, protože je jasný, že když má tak vypracovaný sebeklam a dokáže věřit v Boha, tak sám sebe přesvědčí o čemkoliv - jen mě to trochu štve :) je dobrý svět vnímat, tak s odstupem - ale reálný svět, kde se všechny zvířata včetně lidí narodí, nějakou dobu uspokojují své potřeby, pak zemřou a je konec.

Metafyzika války - Julius Evola (...) (14.8.2011 9:54)
Vydrzal som to cele,.. ono si to same protireci. Filozoficke to bolo len chvilu, kym nariekal nad tym, ze sposob zivota, boja a vojny zmenil od cias stredoveku. A potom z cista jasna: "musime bojovat proti komunismu". Potom zrazu ze zapad je zly, lebo ma lepsie zbrane ako my. Vobec neviem proti komu a comu chce byt pripraveny. Iste je, ze kto chce v tom hnoji co tu splodil najst nejaku ideologiu, tak si ju urcite najde.

Metafyzika války - Julius Evola (ape) (14.8.2011 9:19)
Niekto zhnity je na strankach roumenu, necakal som ze tu bude tolko radoby filozofickych sraciek ako je tu v poslednej dobe.

Metafyzika války - Julius Evola (P) (14.8.2011 8:41)
dalsi militantny nacisticky fas, ktory si mysli, ze nasiel recept na zachranu sveta... neuvadza akekolvek konkretne argumenty alebo detaily, no namiesto nich pouziva propagandisticke hesla a frazy... z takychto ludi mi je na grc. su totiz pre spolocnost nebezpecni. dokazu totiz bez problemov povysit svoje hodnoty, postoje a zamery za "svate" a v ich mene zacat pachat zlociny - lebo samotny zlocin je z ich pohladu nutny pre dosiahnutie "vyssieho" ciela.