Pravda24  |  HobbyDeník  |  TechSvět  |  ByznysDeník  |  MotorGuru  |  ČasProBydlení  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži  |  VipShow  |  ČasProŽeny

Nalezeno 17320 videí.
   Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (Kasuha) (8.7.2011)
+ x !  Známka: 3Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Greatest Movie Bank Robbery Ever (jedovata zmija) - Známka: 5, váha: střední Hidden Camera : Music Camp (Mad ... (brk) - Známka: 2, váha: velká Breast Is Best: Chinese Cows Pro... (jedovata zmija) - Známka: 2, váha: malá Why The Left&#039;s Global Warmi... (Kasuha) - Známka: 3, váha: střední Black Sabbath drum cover (look a... (Vincenzo) - Známka: 4, váha: střední Pisečná bouře přichází (Yety) - Známka: 2, váha: malá Extreme Vacations : Doug Foley&#... (jedovata zmija) - Známka: 4, váha: střední


Komentáře (13) Komentovat Nezobrazovat

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (FEJK) (8.7.2011 19:32)
franta_: Podle toho, jaký má IPCC vliv, nemůže jít o nic jiného, než o sektu nebo církev. Jen to srovnej: mít jiný názor = zločin, veřejné nepřátelství; falšování dat (utekly o tom nějaké emaily, dá se dohledat); masová propagace a vliv... Argument ad numerum je v opravdové vědecké komunitě nepřípustný, tím pádem i jakékoliv hlasování o "pravdě". Vědecký výzkum se dokazuje fakty a ne demokracií, diskutuje se a zpochybňuje. Souhlasím s tím, že vědci nejsou sekty. IPCC nejsou vědci, ale politici a tvářičky.

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (franta_) (8.7.2011 17:31)
FEJK: http://lmgtfy.com/?q=IPCC+wiki&l=1 . Vedci nejsou sekty a pokud se ti nelibi jejich vyzkum, tak si ho prostuduj a potom vecne kritizuj. Existuji vedci, kteri maji k IPCC vyhrady ale je jich naprosta mensina, drtiva vetsina vedcu se zavery IPCC souhlasi. Jinak ropa a uhli jsou suroviny, co asi hned tak nebudem umet vyrobit a asi by bylo fajn je nejak chranit. Jako opustit kvuli GW ekonomicky rust je dementni, ale rikat ze GW neexistuje nebo nezpusobi problemy je stejne dementni. Fakta jsou jina.

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (FEJK) (8.7.2011 17:03)
Souhlas, ale nemusej ten přechod dělat skrzevá globální přiteplování. Jinak větrníky a solárka jsou možná pěkná věc, ale nejde o stálý zdroj energie (buď vítr nefouká, nebo je slunce na návštěvě u klokanů), nehledě na energetickou a ekologickou zátěž při výrobě a vůbec malý výkon. Voda taky neutáhne všechno, ale je mi daleko milejší (je přece jen stálejším a silnějším zdrojem). Ono nám nic moc jiného než štěpení, fúze, no a někdy v budoucnu nějaká biosyntéza (třeba bakterie vyrábějící ropu apod.) nezbyde.

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (Ja1) (8.7.2011 16:14)
tak tak, ci sa to niekomu paci alebo nie tak nam neostava nic ine, slnko, voda, vzduch a k tomu precerpavacky, nic nerobit a utesovat sa tym, ze v dohladnej dobe zvladneme jadrovu fuziu nam nepomoze :-/

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (GromRP (8.7.2011 16:08)
prognózy o globálním oteplování jsou zaujaté a carbon tax rozhodně neslouží pouze financovaní zelené energie. Nicméně zásoby ropy a uhlí jsou omezené. nemůžeme si fláknout nohy na stůl "ono to bude v klídku" a odpálit si brčko jen ,protože nějáká solární energie je momentálně na píču. Měli by sme se kurva potit aby ve chvili kdy ropa bude vzácnější, než morálně způsobilý politik, my jsme už měli dostatečně účinný způsob jak nahradit přísun energie ze současných zdrojů.

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (Ja1) (8.7.2011 13:28)
no tak uz nic, zareagovali celkom rychlo :-)

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (Ja1) (8.7.2011 13:25)
chcel som si pozriet nieco o jure (casove obdobie zeme)...http://sk.wikipedia.org/wiki/Jura_%28geochronologick%C3%A1_jednotka%29...nascrolujte to dolu =)

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (tymak) (8.7.2011 12:43)
gumba: Pravděpodobně jsme v nějakém teplejším mezidobí (což se dá odvodit např. z rozsahu horských ledovců nebo zalednění Arktidy), nicméně hlavní otázka je, jak a zda vůbec se na tom podílí člověk. A vzhledem k tomu, že vliv oxidu uhličitého je v porovnání s vodou naprosto mimální, klonil bych se k matce přírodě.

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (gumba) (8.7.2011 12:37)
cele globalne oteplovanie je len blud pre boha ako tomu moze niekto verit

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (FEJK) (8.7.2011 12:25)
franta_: IPCC je co? Nějaká sekta? Nezájem, venku je teď chladno dost. BTW, kdysi jsem zkoušel počítat skleníkový efekt CO2 vzhledem ke všem skleníkujícím částem atmosféry a vyšlo mi 0,0015 promile. Zbytek byla voda. Takže asi tak. Už nějakou dobu se neotepluje, jižní polokoule už vlastně s teplotami padá, severní bude následovat (má jiný poměr voda/souš). Současný sluneční cyklus je mimořádně slabý, dá se čekat menší doba ledová, a tedy problémy s úrodou, hladomory, války. Kdo se nepřizpůsobí, zahyne.

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (Martian) (8.7.2011 12:04)
mne sa to zda byt dost kravina

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (Captain Obvious II ) (8.7.2011 11:46)
V 70 letech zase lidé věřili v Globální ochlazování http://en.wikipedia.org/wiki/Global_cooling a samozřejmě za to mohly mraky a CO2 (prý stínily slunce ) A i kdyby se planeta oteplovala, tak co. Mám raději teplo, navíc teplo živočišným druhům naopak svědčí. To, že někde vyhyne řasa, protože je tam na ni moc teplo a objeví se o něco severněji, protože je jí tam akorát, tak to není nic proti ničemu. B-) B-)

Why The Left's Global Warming Agenda Is Wrong (franta_) (8.7.2011 11:30)
První půlka toho videa je stejnej shit, jako prezentuje monckton. Kdyby si ten prednasejici precetl IPCC 2007, tak by zrejme zjistil, ze vedci nejsou banda retardu, co zapomenou do vyzkumu zahrnout ubytek mraku (zrejme Lindsenovy "vyzkumy") a nebo udelaji predcasny nezodpovedny zaver. IPCC 2007 jasne rika, ze zvyseni teplot v posledni dobe je diky sklenikovym plynum na vice nez 90%. Nasledky oteplovani taky velmi pravdepodobne nejsou zanedbatelne (vymirani druhu, morskych ras atd).