ČasProBydlení  |  ByznysDeník  |  TechSvět  |  NeposlušnéTlapky  |  HobbyDeník  |  VipShow  |  MotorGuru  |  ČasProŽeny  |  Pravda24  |  MyMuži

Nalezeno 17328 videí.
   Uprchlíci vyhrožují (lJb1upSSBLRP (1.1.2016)
+ x !  Známka: 3Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Gym wildlife (mi0) - Známka: 1, váha: obrovská video z kokpitu dopravního letadla (Šukahošiki) - Známka: 1, váha: velká binladen když mu bylo hej (Osama) - Známka: 3, váha: střední Uprchlíci vyhrožují (lJb1upSSBL) - Známka: 3, váha: malá Happy new year :) (KOFE) - Známka: 1, váha: malá Bába na horský dráze (Wondrej) - Známka: 4, váha: malá Alien Claymation (bear.fucker) - Známka: 1, váha: obrovská


Komentáře (12) Komentovat Nezobrazovat

Uprchlíci vyhrožují (Hm) (2.1.2016 14:52)
Nevím jak Sýrie, ale v rámci EU je medicínské vzdělání jedním z mála, které se uznává bez dalšího, protože se vyučuje všude po EU stejně, dle stejných sylabů a postupů. Proto v českých nemocnicích pracuje tolik Slováků, např. ;-) Ale toto je fakt výjimka, pro ostatní profese je fakt nutné vykonávat rozdílové zkoušky a dodatková studia.

Uprchlíci vyhrožují (DonNight) (2.1.2016 13:43)
Nevim, jestli bych jako pacient měl důvěru v doktora s diplomem z nějaké syrské univerzity, když ji často nemám ani k mnoha našim doktorům. Stejně tak třeba znalost syrského práva bude tady v ČR docela na pendrek.

Uprchlíci vyhrožují (Hm) (2.1.2016 12:27)
Jaké organizace? Navíc rozlišuj uznání diplomu (právo používat dosažený akademický titul) a uznání vzdělání (kvalifikace). Třeba Česká advokátní komora uznává jen vzdělání dosažené na území ČR, na veřejné vysoké škole. To ale neznamená, že titul Mgr. ze zahraniční (EU) nesmíš veřejně používat. Jenom advokáty nezajímá, že jsi právník. ČR ti ale musí umožnit se stát advokátem, a tak za poplatek můžeš znovu vystudovat základní předměty a pak ještě za další poplatek vykonat zkoušku. Trvá to snad 2 roky. ;-)

Uprchlíci vyhrožují (_mop_RP (2.1.2016 6:00)
Hm: Tohle mají země, kde je imigrace běžná (USA, Kanada, Austrálie) dávno vyřešené. Myslíš si, že tohle je první migrace, co se kdy na zeměkouli udála nebo co? Na uznávání ekvivalencí diplomů existují důvěrýhodné soukromé ogranizace, které mají databáze sylabů z celého světa a dokáží ověřit diplom téměr odkudkoliv. V některých zemích je sice potřeba udělat nějakou nástavbu, nebo další zkoušky, ale uznání vzdělání není na západě problém. Evropa se má co učit.

Uprchlíci vyhrožují (Hm) (2.1.2016 1:11)
Problém je, jak prokáže takový člověk, že je kvalifikovaný k výkonu určitého zaměstnání. Ano, jsou pracovní pozice, na které nepotřebujete umět vyloženě nic, ale ty nikdo dělat nechce. Uznává vůbec ten stát, kde jsou, diplomy a doklady o dosaženém vzdělání jejich domovské země? V rámci EU si diplomy a doklady uznáváme, ale mimo ni ne. Státy mohou mít svoje smlouvy s třetími zeměmi. Tito migrante tedy jsou v zemi, pro níž nevystudovali nic a logicky odmítají vykonat zkoušky osvědčující jejich vzdělání. ;-)

Uprchlíci vyhrožují (Eric Cartmenez) (1.1.2016 18:09)
Tak paní vadí, že musí sedět na prdeli a dostává 10-12 euro na den... Přitom už dávno mohla někde pobíhat 12 hodin denně a štosovat konzervy do regálů, aby se němečtí důchodci mohli mít dobře. To je jasná chyba systému udělování pracovních víz.

Uprchlíci vyhrožují (Přezdívka:) (1.1.2016 13:48)
Všem muslimům přeji, trochu opožděně leč o to upřímněji, bohatého ježíška a hlavně, aby se už konečně mohli v poklidu vrátit do své země, co možná nejdál od Evropy.

Uprchlíci vyhrožují (tommRP (1.1.2016 12:04)
[odkaz]

Uprchlíci vyhrožují (TommasRP (1.1.2016 11:51)
Tak buď jsou imigranti, nebo ilegální (ekonomičtí) vetřelci. Ať si vyberou a pak podle toho s nima naložit.

Uprchlíci vyhrožují (mi0RP (1.1.2016 9:52)
qwef: Veď hej, ale to je už pohľad z našej strany :) Oni chceli zabiť dve muchy jednou ranou - ujsť pred vojnou a začať nový život v bohatej krajine :)

Uprchlíci vyhrožují (qwefRP (1.1.2016 8:52)
ale to maju byt azylanti co sa bali o svoj zivot ved inak by pracanti napochodovali kamkolvek a nicili ekonomiku povodnemu obyvatelstvu

Uprchlíci vyhrožují (mi0RP (1.1.2016 8:41)
No ale v podstate má pravdu - sú tam ako vo väzení. Môžu len sedieť a čakať, prácu si hľadať nemôžu. Nepochybujem, že veľkej časti migrantov to nevadí a o to im ide (sedieť a brať peniaze za nič), ale ak si mladý, vzdelaný a schopný, môžeš byť z toho dosť frustrovaný.