Tesla se slevou  |  Portrétní focení  |  Mailhosting Business  |  Stavební rozpočty  |  Domény  |  Webhosting  |  Dárek od Slona

 


rice8544 22.08.2014 
Obrázek rice8544
rusomrdi na Roumingu Proc Ruzaci neradi Cechy byla to vzdy jen zaminka Dana letiiiii tomiomedved good day
Komentáře (18) Komentovat Nezobrazovat

rice8544.jpg (Dr. LecterRP (25.8.2014 17:57)
Tahle diskuze je asi stejně předmětná, jako vysvětlovat somálcovi, že nůž se drží v pravé ruce a vidlička v levé. S hůlkami si umím leda tak vypíchnout oči, ale i tak mi je jasné, že (i podle japonské etikety například) je daleko důstojnější si soustíčka rýže nabírat a máčet v omáčce hůlkami, než to lovit lžící nebo příborem. :-D

rice8544.jpg (karelRP (24.8.2014 0:40)
ted kdo se naucil jist hulkama tak vi, ze u spoooousty jidel je to rychlejsi a jednodussi nez posranej pribor, samozrejme pokud nejste vomackovej curacek

rice8544.jpg (mrrrr) (22.8.2014 21:57)
apx: do ruky, kterou si predtim utreli prdel :D

rice8544.jpg (apxRP (22.8.2014 16:35)
arabi sa len smeju na tejto diskusii a naberaju si ryzu pohodlne do ruky :D

rice8544.jpg (SalvatorRP (22.8.2014 12:24)
Jenže naprosto běžnej způsob je si tu rýži z misky do huby těma hůlkama hrnout, ne nabírat jí...

rice8544.jpg (NedosRP (22.8.2014 12:13)
Tak rýži, jak jí vařím já, by jste hůlkama asi nesnědli nikdy :-)

rice8544.jpg (///) (22.8.2014 11:39)
SEOPeter: "Protoze spravne se ma ryze lepit" - Nevím proč, ale poslední dobou začínám trpět silnou averzí vůči lidem, co metají nějaká absolutní dogmata, ba dokonce axiomy o gastronomii, pohradjí ostatními, kteří si je dovolují zpochybňovat, či je snad nerespektují vůbec... Viděl jsi někdy nějakou odrůdu rýže, která je oblíbená v Indii? Mírně lepí, to ano, ale oproti Číně, Japonsku... obsahují výrazně méně škrobu. Pro příště bych prosil trochu té skromnosti, až budeš bezvěrce označovat za tupce a blbce. B-)

rice8544.jpg (Brothwurst) (22.8.2014 11:23)
Hulkama se da jist stejne rychle, jako priborem. Pokud je k tomu jidlo vhodne - s nenakrajenym steakem to samozrejme nepujde. Vsechno je jenom otazka delky treningu ... kdyz clovek ji ryzi hulkama odjakziva, tak je pohodlnejsi si k pocitaci vzit na ryzi hulky, anzto zustane volna ruka na klavesnici.

rice8544.jpg (TyjoRP (22.8.2014 10:53)
Tak jde hodně o historický vývoj že jo... je jednodušší urvat někde na stromě dva klacíky a v pohodlí si sníst právě nad ohněm uvařenou rýži hezky pod širákem, než si kvůli tomu dlabat lžíci

rice8544.jpg (archer) (22.8.2014 10:47)
azijske jedlo je tvorene tak aby uz pozostavalo z bite sizes takze si to len nahadzete do huby velmi vynimocne dostanu na stol flat mesa ktory musia krajat za nich to urobi kuchar co je dost logicke podla mna a kedze jedia prevazne z misiek a nie z plochych tanierov dava to dost zmysel hlavne palicky vyrobis zo vsetkeho rychlo nas pribor ani tak nie v stredoveku a chvilu potom iba na dvoroch sa zralo vidlickami bedac mala dlho len lyzice myslim ze ich sposob stolovania je ovela jednoduchsi a rozumnejsi

rice8544.jpg (volic_plukovnik) (22.8.2014 10:36)
Ryze co se nelepi je zkratka hnusna.

rice8544.jpg (jdsulin2) (22.8.2014 10:31)
Jestli budou jist porad hulkama, tak nas nikdy nedozenou :) Jak rika Abdul - dobra prezdivka :D:D - jist vidlickou / lzickou je proste jednodussi.

rice8544.jpg (Abdul_HasanRP (22.8.2014 10:06)
No ale i když lepí a drží pohromadě (kamoška mi kdysi přivezla pytlík z Vietnamu, doteď u nás hledám podobně dobrou rýži za rozumnou cenu), tak vidlička či lžíce jsou pohodlnější, nechme stranou, že to zvládají hůlkami a že to tak funguje x tisíc let, toto je o původu tohoto způsobu konzumace... (uploader nejsem a s hůlkami umím)

rice8544.jpg (fff) (22.8.2014 9:32)
SEOPeter: Tebe to musí hodně s*át co? Hlavně že máš jasno, podle čeho odlišovat tupce od chytrých – podle rýže by mě to nenapadlo.

rice8544.jpg (MontyRP (22.8.2014 9:13)
SEOPeter: +1 :o)

další...