| h28682.jpg
        (MirinoPivino)        (22.8.2011 2:51) | 
    
      | to treba uplne ináč  treba opílkovať stranu...stačí jedna mriežka,vypáliť a umyť v potoku..potom pražiť   | 
    
      | 
 | 
    
      | h28682.jpg
        (anonymousse) RP        (16.8.2011 13:02) | 
    
      | ba ne. nahoru si položíš talíře a budeš je mít vyhřátý jako v restauraci. | 
    
      | 
 | 
    
      | h28682.jpg
        (dracek) RP        (15.8.2011 0:38) | 
    
      | ale takhle se to vůůůbec nedělá. To se položí vozejk stejně na bok, ale oheň se  podpálí ve spodní části (tam kde teď leží maso) a maso se dá na vrchní část (která je teď nevyužitá) == slouží to jako gril i jako ohniště zároveň   | 
    
      | 
 | 
    
      | h28682.jpg
        (miri) RP        (14.8.2011 23:12) | 
    
      | multi-pla, ale je potreba zduraznit du skvelou myslenku   | 
    
      | 
 | 
    
      | h28682.jpg
        (Lucker23) RP        (14.8.2011 20:38) | 
    
      | nejlepší gril na světě | 
    
      | 
 | 
    
      | h28682.jpg
        (Super Lama) RP        (14.8.2011 19:14) | 
    
      | no co? gril za 10 Kč   | 
    
      | 
 | 
    
      | h28682.jpg
        (lumiki) RP        (14.8.2011 14:46) | 
    
      | **pla | 
    
      | 
 | 
    
      | h28682.jpg
        (Zorrro161) RP        (14.8.2011 14:41) | 
    
      | mnam mnam maso marinovane v zinku   | 
    
      | 
 |