at_zije_resveratroll.jpg
(lmao) RP (15.4.2024 16:36)
|
z takovyho leceni bych se lecil jeste tejden |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(UjoPlynar) RP (15.12.2012 18:41)
|
ujo vodar, mas kreativny nick, to si vymyslel sam ?
|
|
at_zije_resveratroll.jpg
(HyprCypr) (4.6.2011 18:06)
|
Tak nevím. Když sem byl malé robě, často jsem stonal, ale od doby co chlastám sem nemarodil více než dvakrát za 6 let (jednou to byl zlomenej prst z alkoholu) |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(UjoVodar) (9.2.2011 2:25)
|
Aby som to uzavrel: radsej si rovno priznajme, ze sa jednoducho raz za cas mame chut poriadne ozrat ako prasce z cistej pasie a nebudeme to zakryvat trapnymi vyhovorkami o liecivych ucinkoch chlastu. |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(UjoVodar) (9.2.2011 2:23)
|
Inac v tom clanku su popisane take oviny, ze sa ich ani neoplati komentovat. Teda, az na niektore vlastnosti cerveneho a bieleho vina. Este aj ten obsah vitaminov skupiny B v pive je taky nevyznamny, ze ide v podstate o mytus. Z tvrdeho chlastu maju dokazatelne priaznive ucinky jedine niektore bylinkove likery (aj to v davkach max. 1 poldecak raz za par dni), zvysok v ziadnom pripade. Toto fakt musel pisat daky notorik, ktory neuniesol vycitky svedomia pre svoj alkoholizmus. |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(UjoVodar) (9.2.2011 2:03)
|
UjoPlynar: no offense, kamo, ale to Ty nemas o niecom sajnu. Ziaden chlast sa nedestiluje z "cisteho alkoholu". Vyjasnime si pojmy, dobre? Destilaciou sa oddeluju zlozky zmesi v kvapalnej faze na zaklade roznych teplot varu. A ked sa nieco oddeluje z nejakej zmesi, asi v tej zmesi bude tych zloziek viac. Nehovoriac o tom, ze v technickej a potravinarskej praxi sa cisty (etyl)alkohol nepouziva - je silne hygroskopicky, absorbuje vlhkost zo vzduchu a ustali sa na koncentracii cca. 96% etanolu. Howgh. |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(Saladar) (5.2.2011 10:02)
|
Tady je zase teoretiků...já prostě prakticky rozšířim seznam chlastu o to bojlís a je to. Zbytek stejně piju imrvere, první sloupec denně, druhej obden |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(no-X) RP (3.2.2011 21:26)
|
SUK: [odkaz] |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(CIma) (3.2.2011 19:44)
|
další ukázka internetu. Někdo vezme pár věcí co jsou pravda (pivo - jontový nápoj, viz snowmagazin listopad 2010) a připíše k tomu tunu píčovin a pak to posílá všem co má v adresáři emailem. |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(UjoPlynar) RP (3.2.2011 16:50)
|
Kochnopes: ano destiluje... to ze tom nemas sajne neznamena ze to pisal nejaky blb. len tak od oka mam pocit ze je tu vela teoretikov... a to je tak trochu naprd |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(lepra) RP (3.2.2011 16:12)
|
Tom pangamin je profláklej biologicky neaktivní B12, ale pro mě za mě si věř čemu chceš |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(Tom) (3.2.2011 16:06)
|
Lepra: kvasnice b12
http://www.pangamin.cz/page/vitalita-b12.php |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(Jezek) (3.2.2011 15:13)
|
Psal to evidentne nejaky odbornik s bohatyma zkusenostma v oboru... |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(Kachnopes) (3.2.2011 15:02)
|
GIN: ...destiluje se z čistého alkoholu... to asi vážně psal nějakej vylitej mozek |
|
at_zije_resveratroll.jpg
(Dr.Str.) RP (3.2.2011 14:52)
|
vypít tohle všechno najednou, tak bych se asi... |
|