Chukchi_meat.jpg
(Tom) (3.2.2011 16:10)
|
to maso bude bud nejaky kytovec... podle tuku |
|
Chukchi_meat.jpg
(585) (3.2.2011 15:39)
|
a pokud nekdo vyrukuje s tim, ze konsky maso musi byt nejaka tisicleta mumie, tak francie, nemecko i polsko maji chovy jatecnich koni takze zadna stoleta slachovita zavodni herka nehrozi. |
|
Chukchi_meat.jpg
(585) (3.2.2011 15:35)
|
kone jsou lahudka. muzu porovnavat steak z mladyho bycka a z kone a ten kun je zruba 3x jemnejsi krehci masicko. ptaci jsou bez chuti, veprovy je jak jist popelnice, hovezi je potom druhotny masny odpad proti konskymu masu. |
|
Chukchi_meat.jpg
(Mulgipuder) RP (3.2.2011 15:35)
|
maji, akorat je trochu tuhe...
nicmene pri nemoci je doporucovana konska polevka, protoze dodava silu
|
|
Chukchi_meat.jpg
(hmm) (3.2.2011 14:47)
|
kone nemaju chutne maso? |
|
Chukchi_meat.jpg
(cpy) RP (3.2.2011 13:49)
|
Pasla kone na strkovisku? Alebo na slanej vode? |
|
Chukchi_meat.jpg
(Rask) RP (3.2.2011 13:46)
|
zdrave masko, malo tuku, len ci to neni nahodou z koni |
|
Chukchi_meat.jpg
(Bobsik) RP (3.2.2011 13:34)
|
to by byly hody, saaakra ... |
|