184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(Pre teen lover) RP (9.6.2014 18:36)
|
chacha..pegas....a croissantu řikaj krosant, debilky |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(cas2v) (24.9.2012 0:30)
|
Tady je to zas samej kuchař, labužník a gurmán (nebo gurmet?). Já si asi taky jednou projedu Evropu, ochutnám tamější jídla a pak se budu smát jak Nelson, jak jsme (vlastně jen ti druzí) tady v Čekistánu strašně ubozí. |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(Vincenzo) RP (23.9.2012 0:40)
|
...because cows are too mainstream. |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(PaulZy) RP (21.9.2012 21:38)
|
Hmm... pegas, koninu já rád. |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(Ivory) RP (21.9.2012 20:41)
|
Jn risotto ze zakladky byl radny blaf .). |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(JirkaCV) RP (21.9.2012 20:28)
|
Asi mu připadlo žinantní napsat "s pangasiuse". |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(petko kotov) (21.9.2012 19:15)
|
vsetci ste mudri jak radia, ale spravne sa to napisat, este nikomu nepodarilo... vy rizotta |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(marty.spor) (21.9.2012 18:43)
|
hošíci maj pravdu. jed sem to skoro celej zivot. nejsem vybiravej. pak ale staci jednou videt a ochutnat rizotto a clovek uz se tomu co se vari v cr muze jen smat |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(BhaaL) (21.9.2012 18:18)
|
Ryzi si varte v cem chcete, ale pokud se to ma jmenovat rizoto, tak jedine v "akorat" mnozstvi vyvaru a vina. marty.spor ma dobrou predstavu, jak to u nas bohuzel casto chodi |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(Dublin) (21.9.2012 18:13)
|
VLDx: Socko, my ji vaříme v šampáňu... |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(VLDx) (21.9.2012 17:46)
|
A v com varis ryzu? Ja varim totiz tiez vo vode |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(Hanzzzz) RP (21.9.2012 17:39)
|
Jéžiš, já už pod tím četl Drůbeží Riziko |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(Erik) (21.9.2012 17:19)
|
marty spor: Znáš to tam snad? nepochybně bys to rizoto (které jsi nikdy neviděl) ale dokázal uvařit lépe. Možná by ses jim mohl přihlásit jako dobrovolník do kuchyně? |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(marty.spor) (21.9.2012 16:49)
|
to rizotto musi bej solidni kejda. vidim to na sackovou rejzi uvarenou ve vode, potom vysypat do misi, pridat hrasek, kukurici. na studenou panvicku si hodime nakrajeny kureci maso, nesolime, nepeprime. az to mas neni videt pod vodou co z nej vytekla, tak ho hodime do rejze, zamichame a podavame s kecupem |
|
184116_465030690195796_1197258208_n.jpg
(Sdružení na podporu Antikrista) RP (21.9.2012 16:45)
|
kýbl |
|