dobrou chuť
(cern0usek) RP (15.3.2023 21:17)
|
No to hodne zalezi na tom, jak dlouho je hodlas ohrivat a na jakou teplotu. U nakejch hub to asi nevadi, ale ty bylinky, co tam sype nakonec, by nemusel bejt uplne vokureny... Kazdopadne je dotry ty navyky v ty kuchyni mit. |
|
dobrou chuť
(blmblmblm jiz byl 2.74234161x nevakcinovan Roumenem) (15.3.2023 19:20)
|
No ty vole tady je zase sraz autistu, co papouskujou nejaky poucky, co zaslechli od Pohlreicha, aniz by chapali proc je rikal. Pokud ty potraviny, co krajim po masu, budu restovat nebo varit, tak je prdel vody jestli je krajim na stejnem prkynku po mase. Ruzna prkynka maji smysl v restauracnim provozu, kde dela vice lidi na ruznych vecech a neni tam jeden clovek, ktery by mel neustale prehled o vsem. Tam to oddeleni ma smysl a brani zbytecnym chybam a prenosu. Doma je to uplne jina situace, autici. |
|
dobrou chuť
(cern0usek) RP (15.3.2023 19:10)
|
russko: Treba si to pak votre sanitacnim roztokem. Ja osobne taky radsi bud nechavam maso na konec, nebo mam vic prkynek. |
|
dobrou chuť
(ruSSko & injekce) (15.3.2023 17:59)
|
zajimave je to jen tim, ze si ten hipstr povali maso na desce, kde pak kraji zbytek |
|
dobrou chuť
(cern0usek) RP (15.3.2023 11:15)
|
To prso se da udelat krasne stavnaty, kdyz ho nedelate moc dlouho. Navic to ma pekne na masle a voleji, takze to nejspis nebude zly. |
|
dobrou chuť
(the quitter) RP (15.3.2023 10:03)
|
a? cim to ma byt akoze zaujimave? |
|
dobrou chuť
(Vejmitsch) RP (15.3.2023 8:39)
|
TVL že na roumingu tu je každy odborník na počítače, programování, fyziku, chemii, ekonomiku a vůbeccelkově na všechny vědní obory jsme si zvykl a pro rady chodím už jen sem. Ale že tu je i tolik profikuchařů, to jsem překvapený |
|
dobrou chuť
(MildaX_) (15.3.2023 6:29)
|
ještě by tam mohl nasrat, ať se chutě pěkně propojí .... |
|
dobrou chuť
(blmblmblm jiz byl 2.74234161x nevakcinovan Roumenem) (14.3.2023 23:01)
|
Doma neni problem, pokud vse projde tepelnou upravou a prkno se umeje. Doma ti nehrozi, ze pustis prkno z ruky a jen se otocis tak ho nekdo jiny pouzije na krajeni salatu podavaneho za studena. Tam maji oddelena prkna s barevnym kodovanim smysl. |
|
dobrou chuť
(WB) (14.3.2023 22:34)
|
No matlat kure a vse ostatni na jednom prkne taky neni to prave... |
|
dobrou chuť
(Bobsik) RP (14.3.2023 21:51)
|
Oliváč.. ne dík |
|
dobrou chuť
(Dr.Str.) RP (14.3.2023 21:13)
|
Mohl z toho mít obří řízek. Lama. Navíc zbytečně moc práce. Prostě prso napřírodno, hranolky, tatarka. |
|
dobrou chuť
(Strny) (14.3.2023 20:35)
|
...výběr masa bych mu ještě odpustil, ale naklepávat drůbeží prsa? A navíc přepůlený? Za to by zasloužil palicí on... |
|
dobrou chuť
(kakamura) (14.3.2023 20:32)
|
Přesně, maso bez chuti. |
|
dobrou chuť
(blmblmblm jiz byl 2.74234161x nevakcinovan Roumenem) (14.3.2023 20:15)
|
Techniky ok, prkno a Le Cruset naznacuji zajem a nejaky skill, zaklad na demiglas taky nema v mrazaku kazdej, ale to maso naprosta tragedie, tenky vysuseny kureci prso je snad to nejhorsi a nejmin zajimavy, co se da sehnat. |
|