dobrou chuť
(OoO) (20.8.2024 18:55)
|
mommafat: Tak to by ses nebál špatně. Mykotoxiny vydrží hodně. Takový aflatoxin se (pokud se dobře pamatuji) deaktivuje (rozpadá) někde při teplotě cca 200-300 st. celsia. Troufám si říct, že na tolik to neprohřáli. |
|
dobrou chuť
(pan odbornik) (20.8.2024 13:41)
|
to je tandoori princip ne? jestli do toho ti spinavci uz nebudou hrabat, tak to bude i sterilni tady bych se sracky nebal |
|
dobrou chuť
(Aris) RP (20.8.2024 11:46)
|
Vetsinou jsou ty dobrouchute pekny hnusarny, ale tuto vypada fakt lakave |
|
dobrou chuť
(mommafat) RP (20.8.2024 9:39)
|
kdyz tam naperou tolik toho koreni, to zabije i penicilinovy plisne, toho bych se tolik nebal... |
|
dobrou chuť
(giggle) (19.8.2024 23:37)
|
guláš po indicku... řídká konzistence je na vstupu i na výstupu |
|
dobrou chuť
(Franta Bedna) RP (19.8.2024 23:37)
|
Hygiena nic moc, ale dobrý to bude. |
|
dobrou chuť
(Bobsik) RP (19.8.2024 23:19)
|
Tlakáč |
|
dobrou chuť
(Občan Y) RP (19.8.2024 22:37)
|
Skoro nevypada jako polivka |
|