garlic (25.5.2024 22:52)
+ x !  Známka: 1Váha: malá


Komentáře (7) Komentovat Nezobrazovat

garlic (Anjinsan) (26.5.2024 21:36)
afekete - to má něco do sebe co říkáš :o) Jako nevím čím to je, ale fakt to chtuná jinak lisovaný a jinak krájený. Možná je to rychlostí, jak se to prolíná s papričkama, nebo jak rychle to pak zlátne v oliváči. Nevím, nechám se poučit o někoho, kdo tomu rozumí...

garlic (afeketeRP (26.5.2024 12:24)
Anjin, nikoho nepali prdel od cesneku, jen tebe, protoze se hrabes cesnekovejma prstava v prdeli :D

garlic (CiveRP (26.5.2024 11:26)
analjinson uzasna kravina cos napsal :o)

garlic (mikoRP (26.5.2024 9:25)
kapanek si protirecis: pry strouhanim ztraci silu a proto te pak pali prdel. :-D strouhanil, lisovanim, drcenim dostavas z neho "stavu" ktera se lepe vmisi do jidla a rovnomerneji se provaze s chutema a aromama dalsich ingredienci. kdyz ho nakrajis na platky, tak (hlavne pri teelnem zpracovani) dosahnes toho, ze ty esencie se uvolnuji postupne a pomaleji. volis tedy zpacovani podle toho, k cemu to chces. takze ne, zadna sila se neztraci. takovy urban legend.

garlic (Anjinsan) (26.5.2024 9:18)
Drcením a strouháním česnek ztrácí sílu. Krájením ne, takže pokud chcete opravdu silnou chuť, tak krájejte. Nejlépe je to poznat na Aglio Olio. Když nekrájíte, nepálí vás pak prdel...

garlic (hm) (26.5.2024 9:18)
Ale kravina, že česnek má jinou chuť, když ho jinak nakrájíme nebo ohřejeme...

garlic (Lae) (26.5.2024 9:12)
vo co de?