dobrou chuť (21.4.2024 17:05)
+ x !  Známka: 1Váha: malá


Komentáře (10) Komentovat Nezobrazovat

dobrou chuť (hixaxonRP (24.4.2024 18:24)
no-X: Souhlas, Boomer to napsal zjednodušeně tak moc, až jsem se chytil a reagoval. Divoké kvasinky, jak sám píšeš, nejsou úplně divoké (porovnání je s laboratorně kultivovanými, nikoli s nějakými kompletně náhodně získanými). Ale rozumím co myslíš.

dobrou chuť (Zmrdlin) (23.4.2024 21:59)
Narozdíl od afričánků pro to žrádlo něco dělají.

dobrou chuť (mamut) (21.4.2024 19:51)
to asi nebude italská mrkef z alberta za 50/kilo

dobrou chuť (CiveRP (21.4.2024 19:11)
vosičko ty chcipaku kdyz uz tak MJK, kdyz nevis tak drz hubu a soupej nohama

dobrou chuť (no-XRP (21.4.2024 18:50)
hixaxon: V první řadě jde o mytí neloupané mrkve. Což znamená, že je cílem, aby byla čistší než po sklizni. Což zjevně je. Když hodíš mrkev z hlíny do vody, je zcela jedno, jestli to voda byla původně destilovaná, pitná nebo z potoka - ve výsledku ta mrkev stejně leží v bahnité vodě. Pokud jde o víno, vrací se řada vinařství (obzvlášť u dražších vín) k divokým kvasinkám, které žijí na vinici, ze které sklizeň pochází.

dobrou chuť (Vosička) (21.4.2024 18:41)
Mrkev je debil

dobrou chuť (pc2005n) (21.4.2024 18:17)
Ale všimněte si jak byly ty mrkve špinavý, takový hnědý vody z toho ;-)

dobrou chuť (Jdukolem) (21.4.2024 18:15)
Zvuk jak parní stroj

dobrou chuť (hixaxonRP (21.4.2024 17:43)
@Boomer - A taky se to odehrává v náhodné řece? Nebo se ta voda odebírá z osvědčeného/rozumného zdroje a šlapání nemytými nohami se postupně nahradilo kultivovanými kvasinkami? Anyway, good luck and have fun! B-)

dobrou chuť (BoomerRP (21.4.2024 17:37)
Hm, a viděl jste někdo tradiční přípravu hrozna na víno, nebo třeba zelí?