dobrou chuť
(hixaxon) RP (24.4.2024 18:24)
|
no-X: Souhlas, Boomer to napsal zjednodušeně tak moc, až jsem se chytil a reagoval. Divoké kvasinky, jak sám píšeš, nejsou úplně divoké (porovnání je s laboratorně kultivovanými, nikoli s nějakými kompletně náhodně získanými). Ale rozumím co myslíš. |
|
dobrou chuť
(Zmrdlin) (23.4.2024 21:59)
|
Narozdíl od afričánků pro to žrádlo něco dělají. |
|
dobrou chuť
(mamut) (21.4.2024 19:51)
|
to asi nebude italská mrkef z alberta za 50/kilo |
|
dobrou chuť
(Cive) RP (21.4.2024 19:11)
|
vosičko ty chcipaku kdyz uz tak MJK, kdyz nevis tak drz hubu a soupej nohama |
|
dobrou chuť
(no-X) RP (21.4.2024 18:50)
|
hixaxon: V první řadě jde o mytí neloupané mrkve. Což znamená, že je cílem, aby byla čistší než po sklizni. Což zjevně je. Když hodíš mrkev z hlíny do vody, je zcela jedno, jestli to voda byla původně destilovaná, pitná nebo z potoka - ve výsledku ta mrkev stejně leží v bahnité vodě. Pokud jde o víno, vrací se řada vinařství (obzvlášť u dražších vín) k divokým kvasinkám, které žijí na vinici, ze které sklizeň pochází. |
|
dobrou chuť
(Vosička) (21.4.2024 18:41)
|
Mrkev je debil |
|
dobrou chuť
(pc2005n) (21.4.2024 18:17)
|
Ale všimněte si jak byly ty mrkve špinavý, takový hnědý vody z toho |
|
dobrou chuť
(Jdukolem) (21.4.2024 18:15)
|
Zvuk jak parní stroj |
|
dobrou chuť
(hixaxon) RP (21.4.2024 17:43)
|
@Boomer - A taky se to odehrává v náhodné řece? Nebo se ta voda odebírá z osvědčeného/rozumného zdroje a šlapání nemytými nohami se postupně nahradilo kultivovanými kvasinkami? Anyway, good luck and have fun! |
|
dobrou chuť
(Boomer) RP (21.4.2024 17:37)
|
Hm, a viděl jste někdo tradiční přípravu hrozna na víno, nebo třeba zelí? |
|