dobrou chuť
(zoolooooggg) (30.1.2024 23:17)
|
no zkus si dneska dát morek v restauraci, za prvé budeš muset jit do hodně drahý restaurace a zaplatíš palbu. Morek se dneska podává například v mišelinský restauraci. Mě osobně moc nejede radši mám silnej hovězí vývar z morkových kostí. |
|
dobrou chuť
(pletiplot) RP (30.1.2024 16:23)
|
Mě na tom nic divnýho nepříjde. Pán má rád morek (nejsem gurmán, ale miloval ho už Kopčem s Veverčákemm tak je to asi dobrý), tak si ho prostě na grilu připraví. Že je venku -50? No a co, to je tam normál. |
|
dobrou chuť
(Prawda. . . ) (30.1.2024 16:20)
|
@y tho: Tobě za to někdo platí, anebo jsi takový běžně? |
|
dobrou chuť
(y tho) (30.1.2024 15:17)
|
To neni divočina ale jedno z ruských velkoměst, však počkejte až k nám ruski mir přijde |
|
dobrou chuť
(misil) RP (30.1.2024 13:54)
|
nojo, v zemi neomezenych moznosti se bez pasovky nenazeres. Kosti dost, ale dostat se dovnitr je problem |
|
dobrou chuť
(anonykrysa) RP (30.1.2024 12:33)
|
no prave |
|
dobrou chuť
(uživatel) RP (30.1.2024 12:22)
|
Do jaké "divočiny"? Vždyť žiješ v Brně! |
|
dobrou chuť
(Dezοlát) (30.1.2024 12:18)
|
Do jaké "divočiny"? Vždyť tam jsou baráky, sloupy elektrického vedení a tak. Tohle je maximálně tak nějaká samota. Ale taky to můžou být šikovné záběry pořízené na okraji nějaké obce. |
|
dobrou chuť
(pan_Jaroslav_Crha_guru_IT) RP (30.1.2024 12:13)
|
uplně normálně sebou do divočiny nosím pásovou pilu. |
|