dobrou chuť
(Human.) (6.1.2024 21:35)
|
hmm hmm: Třeba že dotyčný používá turecký značkový nůž? Na Kavkaz asi trochu drahé. |
|
dobrou chuť
(Občan Y) RP (6.1.2024 21:35)
|
Jiste, hodi se k chuti tech pripalenych ingredienci. |
|
dobrou chuť
(m*) RP (6.1.2024 20:05)
|
tu papirovou krabicu tam hodi kvuli papirovemu aroma? |
|
dobrou chuť
(hmm hmm) (6.1.2024 19:56)
|
Jak víte, že je to turecký jídlo? Já bych tipoval Kavkaz. |
|
dobrou chuť
(MildaX_) (6.1.2024 18:34)
|
stejný puchejře měl i ten ohořelej černoch minule ... tam to bylo aspoň plněný tekutinou, tady nic moc |
|
dobrou chuť
(Dezοlát) (6.1.2024 18:22)
|
Přesně tak. Navíc u Řeka je větší pravděpodobnost, že jídlo připraví z nezkažených surovin v přijatelných hygienických podmínkách. A hlavně do jídla pro "nevěřící psy" nenaplive. |
|
dobrou chuť
(Human.) (6.1.2024 18:16)
|
To je stejně z 90% původně řecké jídlo, kolik asi receptů na těstová jídla z pece sebou asi tak na koni přivezli stepní nomádi... |
|
dobrou chuť
(Trukek) (6.1.2024 18:04)
|
To je asi tak jediny co je dobryho na Turkovi, jeho zradlo. |
|