dobrou chuť
(peee) RP (26.11.2023 23:13)
|
Chaos a bordel: si riadne mimo, hovorim napr. o gruyere, emmentaler, appenzeller, moitie moitie, nie o nejakych tavenych srackach |
|
dobrou chuť
(Zasaznova) (26.11.2023 22:12)
|
Na vlastní oči jsem viděl jak to v tý sračce topěj |
|
dobrou chuť
(afekete) RP (26.11.2023 19:57)
|
jak vzdy dokurvit jidlo na zaver |
|
dobrou chuť
(jenis) RP (26.11.2023 17:53)
|
jestli ono to nebude dano obsahem susiny a tuku v syru co se s nim stane pri zahrati. |
|
dobrou chuť
(EddieBlake) RP (26.11.2023 16:45)
|
Debily nikam a k ničemu nepouštět. Do kuchyně tuplem. Tu žhavou sračku mu nalejt na tu prázdnou kebuli ať přijde na jiné.... myšlenky asi ne. |
|
dobrou chuť
(Bobsik) RP (26.11.2023 15:39)
|
Chaos a bordel: mas to naopak chlapce, takovej co popisujes ty bude v sobe mit nejspis nejaky chemo. |
|
dobrou chuť
(krpatec) (26.11.2023 15:31)
|
karbanátek namazaný hovnem, žemle přelítá syflem |
|
dobrou chuť
(SimSaLaBim) (26.11.2023 14:34)
|
Tak to máte za 399 káčé |
|
dobrou chuť
(lmao) RP (26.11.2023 14:24)
|
Prosil bych o preklad do cestiny: "rozletuji bezne a skutecny syr se fakt strane tekutym."
Dekuji. |
|
dobrou chuť
(Chaos_a_Bordel) RP (26.11.2023 14:06)
|
To mozna z vaseho syru v CR z praveho syru nic takoveho nezvnikne, nejdrive se ropece, a kdyz to prezenes, mas smazeny syrovy chips - rozletuji bezne a skutecny syr se fakt strane tekutym |
|
dobrou chuť
(peee) RP (26.11.2023 13:15)
|
Syr sa ma roztopit, nie varit, inak sa z neho oddeli tuk a vznikne guma + olejove skrvny. |
|
dobrou chuť
(Nadclovek) RP (26.11.2023 13:10)
|
Aneb jak vytvorit co nejvetsi sracku, ze ktere chcije olej |
|