dobrou chuť (13.9.2023 16:45)
+ x !  Známka: 4Váha: malá


Komentáře (11) Komentovat Nezobrazovat

dobrou chuť (uhlobaronRP (14.9.2023 17:06)
luky_: Díky za upřesnění, nevěděl jsem.

dobrou chuť (luky_RP (14.9.2023 8:04)
uhlobaron: Po strane se nechava horet udrzovaci plamen, protoze je potreba udrzovat teplotu v pomerne malem rozmezi (max. 20 stupnu) a o tolik by ta pec zchladla za mene, nez je bezna oteviraci doba.

dobrou chuť (Xero) (14.9.2023 8:00)
Ty jo to ses fakt drsnej, myslim ze od ty doby uz to nedelaj a pizzar od ty doby kazdej vecer breci.

dobrou chuť (PlatanRP (13.9.2023 22:57)
to u nas maji "Pravou Pizzu z kamenne pece", a v te kamenne peci jsou topne plynove telesa , a na konec to hodi na par sekund na max, sezehne to a kourici donesou na talir... jsem se zeptal jestli si delaji prdel s tou cernou plneumatikou okolo a tim plynem a nepockaje na odpoved jsem odesel pryc (na stul jsem dal kilo za to jedno pivo - kuchar asi nasranej, ale kunda mela aspon dysko) B-)

dobrou chuť (vsevedkoRP (13.9.2023 19:31)
uhlobaron: a ked vychladne, tak pec rozbit a postavit novu? To si mozes dovolit, ak robis jednu - ak tam pecies cely den, tak asi to tak nepojde a nejaky ohnik tam budes musiet udrziavat pocas celeho dna.

dobrou chuť (uhlobaronRP (13.9.2023 18:59)
Nemá se pec nejdřív pořádně vyhřát ohněm, po vyhoření dřeva vymést popel a pak tam dát pizzu?

dobrou chuť (cern0usekRP (13.9.2023 18:56)
Rooumen: Rozdelit maso a ananas!

dobrou chuť (BobsikRP (13.9.2023 18:39)
Krása

dobrou chuť (Gdfjfjj) (13.9.2023 18:29)
Emise nic? Zasrani boomeri..

dobrou chuť (turbokanec) (13.9.2023 18:18)
sulikova SAS ma tlacovku si ananasy strkaju do kakacov aby tesnili

dobrou chuť (RoumenR (13.9.2023 18:04)
A kde je ananas?