dobrou chuť
(uhlobaron) RP (14.9.2023 17:06)
|
luky_: Díky za upřesnění, nevěděl jsem. |
|
dobrou chuť
(luky_) RP (14.9.2023 8:04)
|
uhlobaron: Po strane se nechava horet udrzovaci plamen, protoze je potreba udrzovat teplotu v pomerne malem rozmezi (max. 20 stupnu) a o tolik by ta pec zchladla za mene, nez je bezna oteviraci doba. |
|
dobrou chuť
(Xero) (14.9.2023 8:00)
|
Ty jo to ses fakt drsnej, myslim ze od ty doby uz to nedelaj a pizzar od ty doby kazdej vecer breci. |
|
dobrou chuť
(Platan) RP (13.9.2023 22:57)
|
to u nas maji "Pravou Pizzu z kamenne pece", a v te kamenne peci jsou topne plynove telesa , a na konec to hodi na par sekund na max, sezehne to a kourici donesou na talir... jsem se zeptal jestli si delaji prdel s tou cernou plneumatikou okolo a tim plynem a nepockaje na odpoved jsem odesel pryc (na stul jsem dal kilo za to jedno pivo - kuchar asi nasranej, ale kunda mela aspon dysko) |
|
dobrou chuť
(vsevedko) RP (13.9.2023 19:31)
|
uhlobaron: a ked vychladne, tak pec rozbit a postavit novu? To si mozes dovolit, ak robis jednu - ak tam pecies cely den, tak asi to tak nepojde a nejaky ohnik tam budes musiet udrziavat pocas celeho dna. |
|
dobrou chuť
(uhlobaron) RP (13.9.2023 18:59)
|
Nemá se pec nejdřív pořádně vyhřát ohněm, po vyhoření dřeva vymést popel a pak tam dát pizzu? |
|
dobrou chuť
(cern0usek) RP (13.9.2023 18:56)
|
Rooumen: Rozdelit maso a ananas! |
|
dobrou chuť
(Bobsik) RP (13.9.2023 18:39)
|
Krása |
|
dobrou chuť
(Gdfjfjj) (13.9.2023 18:29)
|
Emise nic? Zasrani boomeri.. |
|
dobrou chuť
(turbokanec) (13.9.2023 18:18)
|
sulikova SAS ma tlacovku si ananasy strkaju do kakacov aby tesnili |
|
dobrou chuť
(Roumen) R (13.9.2023 18:04)
|
A kde je ananas? |
|