VipShow  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník  |  MyMuži  |  ČasProŽeny  |  ČasProBydlení  |  TechSvět  |  HobbyDeník  |  Pravda24  |  MotorGuru

Nalezeno 17301 videí.
   Nejlepší Slovenská hra (RoodRP (29.7.2013)
+ x !  Známka: 3Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Metrix - extrémní hermelín (Shad0wec) - Známka: 4, váha: střední 15 sortovacích algoritmov za 6 m... (mi0) - Známka: 1, váha: obrovská haš héro (JFOK) - Známka: 1, váha: střední Nejlepší Slovenská hra (Rood) - Známka: 3, váha: střední Nějak mi to nejde z hlavy (Manastur) - Známka: 2, váha: velká Top Gun - how to marshal a jet (... (Nq) - Známka: 2, váha: střední RUIN (Piccolo) - Známka: 1, váha: malá


Komentáře (23) Komentovat Nezobrazovat

Nejlepší Slovenská hra (SolitaryRP (30.7.2013 19:11)
fapmaster: jasne, misto toho abychom meli sikovne a pohodlne tooltipy u tlacitek, je budeme nekde dohledavat v manualu (ktery tahle hra nejspis ani nema)... no, kde to jsme? Jasne, premyslet... nad tim, co delaji anonymni tlacitka? Zjistovat, co dela GUI nema byt soucast hry! Nad tim, proc se vojaci zaseknuli o strom? Proc katapult driftuje a ujizdi pechote? Tohle ma byt moderni hra a jako takova je to totalni a predrazenej propadak. Prestante obhajovat chyby jako by to byly kultovni zalezitosti.

Nejlepší Slovenská hra (SolitaryRP (30.7.2013 19:03)
Madox: to, ze jsi takhle hral hry jako malej neznamena, ze to je takhle normalni a mel by to byt standard. Nesnaz se tu obhajovat zhorsenou gameplay, coz chybejici (nebo popisy v cizim jazyce) rozhodne jsou. I ja jsem jako malej hral strilecky na PC, ktere je nestihalo, hry se pomerne dost sekaly, ale kdyz to jinak nejde, tak prichazi vety jako "zvyknes si", "jde to hrat". To vsak neznamena, ze kdyz se dneska bude hra sekat, ze to je neco prominutelneho.

Nejlepší Slovenská hra (WTH) (30.7.2013 18:23)
Muzete se tenhle krám snažit obhajovat jak chcete, ale má pravdu. Ta hra vypadá stejně jako Empire Earth 2, která se ovšem hrála lépe a její pathfinding byl na stejné úrovni, ovšem před 10 lety. Tooltip a tutorial je dnes již samozřejmostí a každý se snaží lepší či horší udělat. Lidé co nechtějí tutorial rádi vyhledají indie tvůrce HC RTS/TBS či RPG, které tutorialy nemají. Tohle neni indie. Chtít za tohle 39,99€ je nehoráznost. 4,99€ jakože to je Early Access ALPHA, pak možná, ale jako hotový produkt těž

Nejlepší Slovenská hra (fapmaster) (30.7.2013 17:35)
Hmm.. Chybaju tooltipy? RTFM! Hra ti nepovie kde tazit zelezo? Ked si spomeniem na Settlers 2, kde sa nedalo ist prakticky ani za hranice uzemia a hory musel najprv preskumavat geolog.. Bugy to zjavne ma, cena je presvihnuta, ale recenzent je decko zvyknute na moderne hry, kde netreba ani poriadne premyslat..

Nejlepší Slovenská hra (MadoxRP (30.7.2013 13:01)
Solitary: tooltip je formou nápovedy ale to je jedno. Nie som žiaden veľký fanúšik stratégií len mi nejde do hlavy ako som mohol ako decko hrať stratégie v anglickom jazyku a teda veškeré hinty a tooltipy mi boli na nič keďže som vtedy angličtine ešte nerozumel. Išiel som podľa intuície, obyčajnej logiky a formou pokus-omyl a hru som mal napokon plne pod kontrolou. Prečo musí byť v hrách vysvetlované úplne všetko ? prečo musí byť všetko vysvietené ? prečo mi má hra ukazovať kam mám ísť a čo mám robiť ?

Nejlepší Slovenská hra (julusRP (30.7.2013 12:52)
BTW: nejlepsi slovenska hra je spellcross.

Nejlepší Slovenská hra (SolitaryRP (30.7.2013 12:02)
Madox: Tooltip neni napoveda. Kdyz mas tlacitka, ktere nemaji popis, tak je to fakt blby a bud si zkusenej RTS hrac jak chces, ale kdyz nevis, co delaji tlacitka, tak se to hraje fakt blbe. Tahle hra neni udelana tak, ze by byla uchopitelna pro zkusene RTS hrace, jak se tu snazis tvrdit, ta hra je proste udelana blbe. Souhlasim, ze suroviny na mape nejsou az tak nutne, ale rozhodne to je spise vyhoda, nez "tahani za rucicku", obzvlast kdyz clovek ani nevi, jak ty suroviny vlastne vypadaji a kde je hledat.

Nejlepší Slovenská hra (ulster) (30.7.2013 8:09)
9 z 26 achievementu zatim nikdy nikdo neodemknul, a to sou tam chutovky jako dokonci misi/dokonci kampan.. hardcore hra!

Nejlepší Slovenská hra (mi0RP (30.7.2013 7:42)
Z toho videa - netvrdím, že ta hrá nemá bugy alebo nedomyslené veci, ale aj mne prišlo divné, že tam strašne dlho plakal nad tým, že suroviny musí hľadať a nemá ich zvýraznené na mapke alebo že workeri splývajú s pozadím a nie je ich dobre vidieť - asi zdegenerovaný z iných hier, kde ich prehliadne len debil... :-/

Nejlepší Slovenská hra (MadoxRP (30.7.2013 0:07)
Solitary: nie, síce konkrétne s tebou nemá valný zmysel diskutovať ale ak chce mať človek popisky úplne na všetkom, ku všetkému chce nejaké nápovedy a všetko chce mať zobrazené na mapke je u mňa jednoducho niekto komu hry tohoto typu nepatria pod paprče. A to, že hra má veľké nedostatky je jasné a nijak to nepopieram.

Nejlepší Slovenská hra (retardobijec) (29.7.2013 23:50)
skoda ze som prilenivy postovat sem vsetok ten odpad ktory vypotili zlate ceske rucicky :-D

Nejlepší Slovenská hra (SolitaryRP (29.7.2013 23:44)
Madox: Co to meles? Spatnej pathfinding, podprumerna grafika, chybejici popisky, nesrozumitelna gameplay, bugy, nesmyslne chovani jednotek (katapult, co ujizdi pechote)... to ti prijde jako stiznost zakomplexovaneho decka, co potrebuje tahat za rucicku? Ten recenzent to shrnul velmi trefne, hra stoji tezce za vyliz prdel a za 40€ je to naprosto k smichu.

Nejlepší Slovenská hra (JajatorRP (29.7.2013 22:11)
tak pocitove se to chova jako flashovka,me to tak po 15 minutach spadlo a od te doby sem to nezapl,nedal bych za to ani 5 euro :-/

Nejlepší Slovenská hra (Ashley VegaRP (29.7.2013 21:46)
Za 36 Euro. Takže buď SC2, Company of Heroes 2, Civ5 nebo Citadels. Mrkněte na Steam fórum, 2000 idiotů, co naslepo koupilo neohlášenou hru bez jedinýho traileru, tam teď brečí.

Nejlepší Slovenská hra (izakRP (29.7.2013 21:42)
A je to pro linux ?

další...