Pravda24  |  NeposlušnéTlapky  |  MotorGuru  |  ČasProŽeny  |  VipShow  |  HobbyDeník  |  MyMuži  |  TechSvět  |  ByznysDeník  |  ČasProBydlení

Nalezeno 17282 videí.
   Řídíme bezpečně (NecrisRP (21.10.2012)
+ x !  Známka: 5Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
co v tom nevymyslia (truhlik_fredy) - Známka: 4, váha: střední Gnesa - Wilder (...still hate Re... (PauLDCa) - Známka: 5, váha: velká Gerald the Gorilla (JC_lover) - Známka: 1, váha: střední Řídíme bezpečně (Necris) - Známka: 5, váha: střední Aaron&#039;s last wish. 500$ dyzko (Tearon) - Známka: 3, váha: malá moar kittenz (Piccolo) - Známka: 2, váha: střední ramos vs baumgartner (futbalista33) - Známka: 2, váha: velká


Komentáře (52) Komentovat Nezobrazovat

Řídíme bezpečně (MemRP (23.10.2012 20:57)
MKo: jn, radši bych se nechal potrestat podle zákona než podle toho, co si navymýšlí ten nedouk na místě ;) (své zkušenosti už mám a od té doby vozím v mobilu poslední znění silničního zákonu, zákonu o městské policii, telefonní číslo na generální inspekci atd. Smutné, co musí slušný člověk všechno absolvovat jen aby se s ním zacházelo podle zákona)

Řídíme bezpečně (MKoRP (23.10.2012 20:43)
Ty bys nezaplatil na místě s poděkováním "děkuju, pane policajt, že mi pomáháte a že mě chráníte, už to víc neudělám" a šel bys do správka? To jsi ale hnusný pirát co zneužívá zákony! :-D

Řídíme bezpečně (MemRP (23.10.2012 20:32)
Když si vzpomenu kolikrát jsem úplně zbytečně zastavoval u přechodu, protože ty dvě ženské se tam jen náhodou daly do řeči, nebo dokonce protože ten městský policajt tam asi dohlížel na provoz a neuměl si stoupnout jak normální člověk, tak se musím svatému rozhořčení pousmát a na prokázání "zjevnosti" bych se těšil ve správním ;). Jinak ano, ten zákon je špatný, lidé si myslí, že mají absolutní přednost popírající fyzikální zákony a vrhají se dokonce před tramvaje (i s kočárky, opakovaně viděno v Olomouci)

Řídíme bezpečně (MKoRP (23.10.2012 20:03)
Studentík z autoškoly není autorita pro výklad a výuku předpisů. Možná pro tebe jo. Jakmile mi policajt prokáže porušení zákona, tak ok, ale to se v diskutované situaci nestalo. Tvé černobílé vidění světa je hrozně jednoduché a pohodlné, rozumím ti. Prostě ohnout hřbet, nechat si nandat a ještě za to poděkovat. Hlavně, že u toho nemusíš myslet. No nic, diskuse se zvrtla na úplnou banalitu, jiný konkrétní argument tu ze strany ofcí nepadl, tak toho asi necháme. ¡Buen viaje!

Řídíme bezpečně (diddle) (23.10.2012 19:34)
jo ok já už dále nebudu reagovat - nemá to smysl.. - zeptej se někoho kdo dělá autoškolu :o))) třeba ti to vysvětlí :o) případně to vysvětli tomu policajtovi co tě za to zastaví- je to za 3 body :o)) jinak více informací třeba ve výkladu toho zákona 361/2000 sb. nebo wiki.

Řídíme bezpečně (MKoRP (23.10.2012 19:02)
Umožnil jí přejít, neohrozil, o omezení se také nedá mluvit, když stojí a čučí, místo aby šla. Celé to bylo pro oba rychlejší a bezpečnější, než kdyby řidič dobržďoval před přechodem. Takže kde porušil řidič zákon? Nikde.

Řídíme bezpečně (diddle) (23.10.2012 18:49)
:o) sorry balím to :o) ještě je tu totiž varianta že ta paní byla tajný agent a autoškola ji měla zabránit v přechodu "na druhou stranu" :o) - ty tu totiž mluvíš o tom co je pro tebe pohodlnější.. pak ale nechápu proč jsi tu dával ten paragraf :o)

Řídíme bezpečně (MKoRP (23.10.2012 18:28)
A jak se pozná, že zjevně chce přejít? Na videu je vidět, jak babka tři vteřiny nehnutě stojí, takže tam musela stát ještě déle. Zvlášť když pak běhá po přechodu jak čipera, za tu dobu mohla být na druhé straně silnice, kdyby prošla za autem jedoucím před pirátem s kamerou. Nemluvě o tom, že když jsem rozjetej a né moc daleko od přechodu, je i pro přejití chodce rychlejší, když přejedu a on projde za mnou. Než když budu muset brzdit, on čekat, až zpomalím (většinou do zastavení) a pak teprve půjde.

Řídíme bezpečně (diddle) (23.10.2012 18:12)
mem: stačí si přečíst o 3 příspěvky níže - pokud chodec zjevně chce přejít je už jeho zastavení bráno jako "omezit" a autoškola měla zastavit.. co je na tomhle obecné - pokud se ti to nelíbí( koneckoncu jako mi) změň to .. a nikde jsem nenapsal "slepě" dodržovat - ale budeš se divit, chodcům zastavuju a na červenou nejezdím :o) a talenty co jezdí jako prasata (např 3L5 4560 z videa) bych věšel za koule do průvanu...

Řídíme bezpečně (MKoRP (23.10.2012 18:03)
Prázdný kecy o ničem. Ale aspoň jsi ukázal co za ofci jsi. Předpokládám, že bys klidně udal rodiče za poslouchání zahraničního rozhlasu, protože nedá se svítit, zákon je zákon, že. "Pokud se ti to nelíbí, navrhni jejich změnu…" Velebnosti, jdu blejt.

Řídíme bezpečně (MemRP (23.10.2012 17:49)
diddle: Nějak jsem konkrétní výtku neviděl, můžeš přestat psát ty obecné řeči a napsat co přesně v tom paragrafu MKo údajně nepochopil? Jinak to je jen plkání o ničem. Také nevěřím tomu, že na silnicích jen dodržuješ slepě zákon, protože to bys musel mít obrovské štěstí, anebo být už zavřený nebo mrtvý ;) (Např. když vjedeš do vyznačených jednosměrek, ze kterých se nedá vyjet, a zemřeš šeslostí věkem :)).

Řídíme bezpečně (diddle) (23.10.2012 17:17)
nejlepší by bylo kdyby na cestách nebyl vůbec nikdo že :o)) Zákony ať se mi líbí a nebo ne jsou od toho aby vymezili co ano a co ne.. pokud se ti nelíbí navrhni jejich změnu, sežeň dostatečnou podporu a jeto.. co se argumentace týče - to tys tu dal paragraf který jsi ani nečetl a když jsem ti řekl že z něj vyplývá něco jiného - začal jsi narážkami o základce.. a popravdě - přeji ti abys nepotkával nás "ofce", ale jenom řidiče co jsou plni úsudku - hlavně toho " tam vlezu" a " to stihnu"

Řídíme bezpečně (MKoRP (22.10.2012 19:50)
Argumentace "je to špatný, protože to je špatný. QED" možná fungovala na základce. Jak dlouho budeš plácat bez jediné myšlenky a argumentu? Taky doufám, že ofcí jako ty na cestách potkám co nejmíň. Těch, co slepě dodržují zákon, který ani pořádně neznají, přesvědčeni o správnosti takového jednání, na myšlení a úsudek dávno rezignovali. Lidská omezenost mě nepřestane překvapovat.

Řídíme bezpečně (diddle) (22.10.2012 15:20)
bullpie: těch se opravdu nebojím - protože je stačí sledovat - daleko více se bojím těch inženýrů co lítají z pruhu do pruhu a jezdí brzda plyn.. MKo: ten paragraf je jasný jako facka- nesmíš chodce omezit ani ohrozit a to ani když ještě není na cestě a zjevně chce přejít - jak asi bude vypadat ten absolvent když už ani v autoškole nedodržuje pravidla.. a mimochodem pokud obhajuješ své chování které tu popisuješ - ok nemáme si co říct - ale prosím jezdi jinudy než já... dík

Řídíme bezpečně (m) (22.10.2012 13:53)
na tom nic.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...