ČasProŽeny  |  Pravda24  |  TechSvět  |  MyMuži  |  VipShow  |  NeposlušnéTlapky  |  MotorGuru  |  ČasProBydlení  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník

Nalezeno 17288 videí.
   Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Ti... (zmokRP (23.6.2023)
+ x !  Známka: 1Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Myšlenky ze smrtelné postele (ASW) - Známka: 5, váha: malá Titan Sub Mission III Exclusive ... (strikerliker) - Známka: 3, váha: žádná $8 ticket on Germany&#039;s wors... (--) - Známka: 3, váha: žádná Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové... (zmok) - Známka: 1, váha: střední Prečo máme RÓMSKE OSADY a kto ic... (--) - Známka: 3, váha: malá Kyjev v roce 1964 (Wiln) - Známka: 1, váha: malá Buying and Unboxing a &#039;Kosh... (--) - Známka: 5, váha: malá


Komentáře (7) Komentovat Nezobrazovat

Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského (Feshynakk) (10.7.2023 18:47)
ja by som ten televizor zakazal, kazdeho len otravuje, aj tak su to 90% len reklamy. Keby sa tam dal aspon pouzit adblocker.

Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského (Coneboli) (2.7.2023 12:29)
Kurwa doprdele, pani vo videu by si mala nastudovat rozdiel medzi vyslovnostou fact a fucked.

Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského (Bob the Builder) (1.7.2023 17:59)
Jasne. A znárodnil bych zdravotnictví. Proč to mám dotovat (když sem momentálně zdravej). A ty kurvy duchodci by taky měli mít naspořeno vlastní. Pod polštářem mám pistoli a nevidím důvod proč máme mít tolik fízlů a o dalších sračkách jako třeba veřejné školství, kultura nebo i městský knihovny nemluvě. Já třeba nepotřebuju číst vůbec. Ať si to ty buržousti platí ze svýho, kurvy lepšolidi namyšlený. Mě stačí do hospody (platím ze svého!!) a pravdivý informace zjistím z internetu.

Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského (Občan YRP (27.6.2023 22:30)
Ano, par tisic lepsolidi. A pak pro jinou malou skupinu lepsolidi. A pak jeste jinou skupinu lepsolidi. A jeste dalsi a dalsi a dalsi. Prekvapive. Ceska televize pokryva spoustu minoritnich skupin, protoze kdyby to bylo na lidech jako ty, tak davaji jenom sracky, ktery se libi tobe. Coz by pro tebe bylo sice super, ale, ocividne, pro treba me ne, protoze nejsem sobeckej nesnasenlivej chytrak jako ty.

Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského (Vyvětrejte už konečně socialismus z těch Kavčích hor!) (26.6.2023 13:16)
Njn ale rozdíl v České (tedy jejich) televizi je, že nás stojí 7 miliard ročně. To je docela drahá trafika pro pár tisíc lepšolidí nemyslíte? Řešení je jasné: Zrušit všechno až na jeden zpravodajský kanál pro vládní propagandu. Už se těším až ty prorežimní oportunistické televizní děvky poprvé ve svém životě ochutnají pravidla volného trhu B-)

Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského (xx) (25.6.2023 13:44)
Kdy tu blbost zrusi??? Na Rouming uz nikdo krom dementu nekouka - jo vlastne dementy je treba spravne formovat vymyvanim mozku.

Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského (rrroumenRP (25.6.2023 11:55)
Kdy zu tu blbost zrusi ??? - na TV uz nikdo krom dementu nekouka - jo vlastnedementy je treba sp[arvnme formovat vymyvanim mozku.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...